dice gfec4e3e21 1920 - RULETTISTRATEGIAN TILAUS
- Ensitalletusbonus

RULETTISTRATEGIAN TILAUS

Tässä on hauska osa, kun olet oppinut, mitä vetoja voit tehdä. Yrität luultavasti selvittää, kuinka ansaita rahaa näillä vedoilla. Mutta vaikka jokaisella pelaajalla on omat mieltymyksensä ja omaisuutensa, on joitain yleisiä lähestymistapoja, joita kannattaa harkita. Joitakin rulettistrategioita, joista et ehkä ole kuullut:

Muista, että voittostrategia voi auttaa sinua asettamaan voittavan vedon, mutta mikään prosessi ei voi vaikuttaa pyöräytyksen lopputulokseen.
Jotkut pelaajat viittaavat uusimpiin voittonumeroihin ”kuumina numeroina”. Jotkut pelaajat pitävät tästä lähestymistavasta, mutta tulokset ovat ristiriitaisia.

Amerikkalaisen ruletin talon etu on noin 5,3 %. Talon etu putoaa 2,7 prosenttiin, kun pelaat eurooppalaista rulettia, minkä vuoksi se on suositumpi.

Muista, että sisävedot ovat epävakaampia, jos haluat viettää enemmän aikaa pöydässä. Ulkopuoliset vedot kannattavat todennäköisemmin, vaikka niiden voitto on pitkällä aikavälillä pienempi. Voit esimerkiksi lyödä vetoa mustista tai punaisista, parittomista tai parillisista tai sarakevedoista muiden vaihtoehtojen joukossa.

Ota yhteyttä toimittajaasi! Vaikka luulet tietäväsi kaiken ruletista, jakajalla on melkein aina etu. Jos olet epävarma, älä pelkää kysyä! Jos luotat asiantuntijaan, olet valmis. Muista jättää pieni tippi!

Vähimmäisponnistus on tärkeää pitää silmällä. Jos sinulla on tiukka budjetti, sinun kannattaa etsiä rulettipöytiä pienemmillä minimipanoksilla. Jos haluat korkeamman hinnan, etsi korkean panoksen pöytiä.

OHJEET RULETTIVEDEN LUOMISTA

Jokaisen ruletin pelaajan tulisi tietää kaksi peruspanostyyppiä, jotka määräävät pelin voitot. Sisävedot ja ulkopuoliset vedot ovat kaksi erilaista vetotyyppiä. Näiden vetojen terminologian ymmärtäminen on tärkeää jokaiselle ruletinpelaajalle, joka aikoo pelata pöydässä.

Termit ”sisällä” ja ”ulkopuolella” tarkoittavat panosten asettamista rulettilaudalle. Termi ”sisällä” viittaa numeroihin asetettuihin vetoihin, kun taas ”ulkopuolella” viittaa mihin tahansa muuhun laudan osioon asetettuja vetoja.

Korkea tai matala

Voit asettaa matalan vedon numeroille 1-18 tai korkean panoksen numeroille 19-36. Tuloksesta riippumatta voitat, jos pallo osuu johonkin valitsemistasi numeroista.

Valinta punaisen ja mustan välillä

Tämä veto tehdään kaikille punaisille tai mustille numeroille. Jos voittonumero näkyy valitsemassasi värissä, olet onnekas voittaja.

Kertoimet ovat tasaiset.

Nollaa lukuun ottamatta kaikki parilliset ja parittomat luvut ovat reilua peliä tälle vedolle.

USEITA TUHATIA

Ensimmäinen, toinen ja kolmas laatikko, joissa on 12 numeroa, ovat kaikki mitä sinun tarvitsee panostaa tässä vedossa.