slot machine gf2d04f2c0 1920 - Kuinka käsitellä uhkapelaamista
- Ensitalletusbonus

Kuinka käsitellä uhkapelaamista

Parempien valintojen tekeminen ja tukevien ihmissuhteiden luominen auttavat sinua voittamaan uhkapelaamisen halun niiden ilmaantuessa, mutta se on normaali osa prosessia. Kun uhkapelinhalu iskee:

Yritä olla yksin. Vieraile Anonymous Gamblers -kokouksessa tai puhu luotettavan perheenjäsenen kanssa puhelimitse.

Siirrä uhkapeliharrastukset sopivampaan ajankohtaan. Luota itseesi 5 minuuttia, 15 minuuttia tai jopa tunti. Ajan myötä pelinhalu voi heiketä tai ehkä kadota.

Mieti uhkapelaamisen seurauksia. Kuvittele, miltä sinusta tuntuu, kun rahasi ovat menneet ja olet jälleen pettänyt itsesi.

Aseta itsesi erilaiseen tilanteeseen menemällä kuntosalille tai elokuviin tai käyttämällä rentoutustekniikoita, jotka auttavat sinua voittamaan peliriippuvuuden himosi.

Kuinka voit auttaa jotakuta, joka on riippuvainen uhkapeleistä?

Rahapeliongelma rakkaan kanssa voi aiheuttaa perheessä paljon ristiriitaisia ​​tunteita. Olet luultavasti käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa yrittääksesi estää läheisesi pelaamasta uhkapelaamisesta tai turvaamasta heitä. Sillä välin saatat olla raivoissasi ja turhautunut rakkaasi kohtaan, koska hän on jälleen osallistunut uhkapeleihin, ja olet ehkä saanut tarpeekseni yrittää ylläpitää julkisivua itse. Rakkaasi lainaamaa tai kenties varastamaa rahaa ei ehkä ole maksettu takaisin. Jotkut heistä ovat saattaneet myydä perheen perintöosia maksaakseen velkojaan tai hankkineet yhteisiä luottokortteja.

Vaikka perheenjäsenet ja ystävät voivat auttaa pelin pakko- ja ongelmapelaajia, heidän on kuitenkin otettava vastuu omasta lopettamispäätöksestään. Et voi saada ketään lopettamaan pelaamista, vaikka kuinka kovasti yrität tai kuinka sydäntäsärkevää on nähdä seuraukset. Jos he ovat itsetuhoisia, voit auttaa rohkaisemalla heitä hakemaan apua, tukemalla heitä, suojelemalla itseäsi ja ottamalla itsemurhakeskustelun vakavasti.

Kuinka hallita peliimpulssejasi

Ole hyvä ja tutustu laukaisiisi ja opi käsittelemään niitä. Voit hallita pelaamistasi paremmin, jos tiedät, mikä laukaisee uhkapelilaukaisuutesi. Uhkapelihalut voivat johtua useista tekijöistä, kuten ajatuksista, tunteista, olosuhteista ja teoista. Vedonlyöntiä tekevien ystävien läsnäolo voi olla voimakas laukaisin monille pelaajille.

Voit tunnistaa laukaisesi kirjoittamalla ajatuksesi päiväkirjaan. Kirjoita muistiin ideasi (todennäköinen laukaisin, kuten ajattelu uhkapelaamisesta), tunteet (ehkä ikävystyminen on syynä pelinhaluasi) ja strategiat tilanteen käsittelemiseksi, kun tunnet halua pelata.

Osallistutko todennäköisemmin riskialttiiseen käyttäytymiseen stressin tai surun vaikutuksen alaisena? Tässä tapauksessa saatat joutua parantamaan negatiivisten tunteiden selviytymistaitojasi.